Gratis online bingo

Gratis online bingo voor het hele gezin!

Dinsdag 5 mei organiseerde Facet Ridderkerk een online bingo voor het hele gezin. Vanuit de huiskamer kon door jong en oud meegespeeld worden. Wegens succes wordt op 30 juni van 19.00 tot ongeveer 21.00 uur een tweede editie aangeboden. Ook dit keer is deelname gratis. Aanmelden kan vanaf nu tot 25 juni via .

Terugblik op vorige editie

“Met Bingo Baker wilden we in deze moeilijke, vreemde tijden toch contact met mensen houden en een beetje plezier in de woonkamer brengen”, vertelt Jacqueline Revier van Facet Ridderkerk. De online bingo was live te volgen via Facebook. Er werden drie rondes gespeeld, waarbij iedere ronde vier leuke prijzen te winnen waren die bijna allemaal zijn gesponsord door Ridderkerkse winkeliers en organisaties. “En het was een succes! Ruim 250 mensen meldden zich aan. Er deden complete gezinnen gezellig vanuit de huiskamer mee. We hebben filmpjes ontvangen waarin duidelijk te zien was dat de spanning te snijden was wanneer er nog maar één nummer nodig was”.

Wethouder Marten Japenga en vrijwilliger Jan van der Sande waren van de partij om de ballen te trekken. Jacqueline van Facet Ridderkerk praatte de avond aan elkaar. Dat was nodig, omdat er tijdens de livestream ongeveer 20 tot 30 seconden vertraging tussen het opnoemen van de ballen kon zitten. “Dat was een uitdaging op zich”, zegt Jacqueline lachend. Achter de schermen werd contact gehouden met de deelnemers en werden de bingokaarten gecontroleerd.

Tweede editie: 30 juni

Vanwege de positieve reacties op de eerste online bingo, organiseert Facet Ridderkerk nu een tweede online editie. Ook dit keer is de bingo live te volgen via Facebook.com/FacetRidderkerk. Vrijwilliger Jan van der Sande is van de partij. Er worden wederom drie rondes gespeeld, maar er wordt geprobeerd om de ballen sneller te trekken. “Dit kan betekenen dat er mensen al bingo hebben terwijl deze vier ballen ervoor is gevallen, maar dat geven wij duidelijk aan. De eerste bingo die binnenkomt telt”, vertelt Jacqueline. Er wordt gestart om 19.00 uur en het zal duren tot ongeveer 21.00 uur. Wil je meespelen? Meld je aan via en vermeld met hoeveel personen je meedoet en wat jullie leeftijd is. Na aanmelding ontvang jij uiterlijk drie dagen voor 30 juni de link naar de bingokaarten.

Sponsoren gezocht

Ben jij een Ridderkerkse ondernemer of winkelier en wil je prijzen sponsoren voor de online bingo? Neem contact op met Jacqueline Revier van Facet Ridderkerk via .

Oproep

Wil jij iets melden dat live gezegd wordt? Een bepaald nummer tussen de 1 en 75 wat voor jou speciaal is? Laat het ons weten. Wie weet vertellen wij er meer over tijdens de bingo!

Tags:

Datum

30 juni 2020

Tijd

19:00 - 21:00

Kosten

Gratis
QR Code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *