Denkt u mee over eenzaamheid?

Op maandag 6 mei van 14.00 tot 16.00 uur en dinsdag 21 mei van 10.00 tot 12.00 uur organiseren Facet Ridderkerk en de Bibliotheek AanZet een brainstormsessie in de Bibliotheek AanZet, Sint Jorisplein 77. Tijdens deze brainstormsessie wordt samen met u nagedacht over wensen en ideeën over activiteiten rondom het thema eenzaamheid.

Vanuit Facet Ridderkerk en andere organisaties worden al veel activiteiten georganiseerd rondom het thema eenzaamheid. Maar misschien zit er voor u niets tussen. Wij zouden graag met uw hulp ontdekken wat er in Ridderkerk nog nodig is om echt voor iedereen iets te bieden. Welke activiteiten horen er nog bij om het plaatje compleet te maken?

–              Wat zou u nog willen in Ridderkerk?
–              Waar zou uw buurvrouw of buurman blij van worden?
–              Wat zou uw opa/oma leuk vinden en is er nog niet in Ridderkerk?
–              Waar worden uw ouders enthousiast van?

Voor deze brainstormsessies is Luc Berens gevraagd om uw wensen, ideeën en gedachten uit te wisselen. Met elkaar maken we het gezellig en nuttig. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Kom alleen of – nog leuker – neem iemand mee zoals uw buurvrouw/man, zoon, dochter, ouder, vriendin. Voor koffie/thee met wat lekkers wordt gezorgd.

Aanmelden voor een van de brainstormsessies kan bij Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of het kantoor aan de Schoutstraat 5.

Datum

06 mei 2019

Kosten

Gratis

Locatie

Bibliotheek AanZet
Sint Jorisplein 77
Categorie
QR Code