Cursus Powervrouwen

Helaas komt vandaag de dag bedreiging, intimidatie, agressie en (seksueel) geweld steeds vaker voor. Meer en meer vrouwen krijgen hier mee te maken. Wij organiseren daarom een zelfverdedigingscursus voor vrouwen op woensdagavond in De Loods. 

Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de Nederlandse vrouwen slachtoffer is geweest van lichamelijk of seksueel geweld. Voorkom dat jij slachtoffer wordt! Met de cursus Powervrouwen leer jij jezelf in 6 lessen van 1,5 uur te verdedigen met effectieve zelfverdedigingstechnieken tegen diverse vormen van agressie en geweld. Je leert wat je moet doen als iemand je vastpakt of probeert te verwurgen. Ook leer je om een situatie te de–escaleren met verbale en non-verbale communicatietechnieken en adequaat te reageren op stressvolle situaties.

De cursus is voor alle vrouwen vanaf 18 jaar. De trainingen worden in een veilige omgeving gegeven door een ervaren lesgever op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in De Loods, P.C. Hooftstraat 4a. Er is ook een vrouwelijke professional aanwezig voor ondersteuning.

De cursus start:

Woensdag 16 september (onder voorbehoud)

Meer informatie? Neem contact op met Gertjan Kroon van Facet Ridderkerk via of 06 – 215 219 92.

Datum

16 september 2020

Kosten

€ 30,00

Locatie

De Loods
P.C. Hooftstraat 4a
QR Code