Cursus Excel voor vrijwilligers

Binnen het vrijwilligerswerk wordt in diverse functies gewerkt met gegevens. Heb jij in binnen jouw organisatie te maken met overzichten van bijvoorbeeld leden, deelnemers, adressen of cijfers? Of wil je rapportages, grafieken of berekeningen beter kunnen begrijpen en zelf kunnen maken? Excel is een handig hulpmiddel om gegevens te verwerken en te ordenen.

Ons Vrijwilligerssteunpunt organiseert in samenwerking met SeniorWeb een cursus Excel specifiek voor vrijwilligers. Excel is een zeer uitgebreid programma en deze cursus behandelt de beginselen. Er is geen bijzondere voorkennis vereist, wel ervaring met de computer.

De cursus bestaat uit drie lessen, wekelijks op maandag van 13.30 uur tot 16.00 uur. Tijdens deze basiscursus wordt aangesloten op het niveau en de ervaring van de deelnemers. Na de cursus weet je hoe Excel werkt en wat je er mee kunt doen. Er zijn laptops aanwezig, maar je kunt ook een eigen laptop meenemen.

De cursus vindt plaats op maandag 10, 17 en 24 september in het kantoor van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. De kosten bedragen € 15,00, kopje koffie of thee inbegrepen.

 

Datum

10 september 2018

Kosten

€ 15,00
QR Code