Alzheimer Café Ridderkerk

Alzheimer Café Ridderkerk

Op 13 november 2023 is er weer een Alzheimer Café Ridderkerk in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80.

Onderwerp: Dementie, hoe vertel ik het mijn omgeving
Gastspreker: Elsa Hotting, maatschappelijk werker 

De diagnose dementie, een heftig bericht!
Veel mensen met dementie vinden het lastig om de diagnose met anderen te delen. Ook voor partners en kinderen kan het moeilijk zijn erover te praten. Dit kan verschillende redenen hebben. Wat de situatie ook is, het is belangrijk om open te zijn over dementie.
Tijdens deze avond zullen wij over dit onderwerp met elkaar in gesprek gaan en heeft u de gelegenheid om ook uw vragen te stellen. Wilt u met ons meepraten over dit onderwerp, dan bent u van harte welkom bij het Alzheimer Café van 13 november aanstaande.

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Het Alzheimer Café vindt iedere 2e maandag van de maand plaats. De avond begint om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 21:15 uur.
Er is een informatiestand met brochures van Alzheimer Nederland en er zijn boeken met diverse onderwerpen over dementie aanwezig. U kunt deze boeken gratis lenen.
Deze activiteit wordt georganiseerd door de werkgroep Alzheimer Café Ridderkerk bestaande uit Facet Mantelzorg, Salem, Lelie Zorggroep, Internos en Aafje en Alzheimer Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angelique Bloemberg, mantelzorgconsulent Facet Mantelzorg via 0180 – 432350 of .

Datum

13 november 2023

Tijd

19:30 - 21:15

Locatie

Wijkcentrum West
Boksdoornstraat 80, Ridderkerk
Categorie
QR Code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *