Een terugblik op het Zomerfestijn

In de maand juli en augustus zijn er diverse activiteiten georganiseerd voor senioren in Ridderkerk. Het programma bestond uit dagreizen maar ook culturele- en sportactiviteiten in Ridderkerk en omgeving.

Vele senioren hebben onder andere kunnen genieten van een rondvaart langs de Linge, mosselen eten in Yerseke of wat dacht u van het RTM Museum in Ouddorp.

Niet alleen waren de busreizen dit jaar populair. De activiteiten in Ridderkerk zijn goed bezocht met mooie samenwerkingen tot gevolg. Zo verzorgde de Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan een college over Johannes Vermeer in de Huiskamer van Ridderkerk. Stichting de Overburen bakten taarten voor alle deelnemers en de vrijwilligers van Facet hebben iedereen hartelijk ontvangen. Dit zorgde voor een gezellige en leerzame ochtend op een prachtige nieuwe locatie in het centrum.

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u ook aansluiten bij een activiteit? U bent van harte welkom! In december zal het Winterfestijn weer van start gaan. Het programma zal in november bekend gemaakt worden. De folders zijn te vinden bij Facet maar onder andere ook in de wijkcentrums en de  bibliotheek.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of per mail .

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren in WVC West op vrijdag 2 augustus 2024! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk op zaterdag 27 juli van 9:30 – 12:00 uur vindt het Repair Café Ridderkerk plaats. Heeft u...

Mantelzorg gaat altijd door

Mantelzorg gaat altijd door

“Mantelzorg gaat altijd door” Facet Mantelzorg vraagt deze zomer speciale aandacht voor mantelzorgers die nadeel...

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken Kom en doe mee met onze muzikale seniorengroep! Heb je altijd al van muziek gehouden en speel je...

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop Zentangle is een kunstvorm waarbij een klein kunstwerk ontstaat door kleine, herhalende...