Dringende oproep: houd u aan de maatregelen!

Facet Ridderkerk roept alle bezoekers van Wijkvoorzieningencentrum (WVC) Bolnes op zich te houden aan de maatregelen van de Rijksoverheid in de strijd tegen verspreiding van het coronavirus en de aanwijzingen van het personeel van WVC Bolnes op te volgen.

Vanaf 8 juni is WVC Bolnes geopend voor bezoekers van de inloop. Ook worden er weer activiteiten georganiseerd. Tijdens de openstelling worden de maatregelen zoals afgekondigd door de Rijksoverheid nageleefd door de medewerkers van Facet Ridderkerk om de veiligheid van haar gasten te kunnen waarborgen.

Facet doet er alles aan om de wijkaccommodatie open te stellen voor wijkbewoners zodat ontmoeting in de wijk mogelijk is. Helaas worden bezoekers dagelijks meerdere keren gewaarschuwd en verzocht de maatregelen op te volgen, vaak zonder resultaat. Daarom volgt nu een laatste waarschuwing: houd u aan de maatregelen en volg aanwijzingen van het personeel van WVC Bolnes op, zodat sluiting kan worden voorkomen. Indien deze afspraken niet worden nageleefd, is Facet genoodzaakt de inloop in WVC Bolnes te stoppen en/of activiteiten te schrappen. Bent u het niet eens met de maatregelen? Dan wordt u verzocht niet naar de inloop of activiteiten in WVC Bolnes te komen. De medewerkers kunnen bezoekers die zich niet aan de maatregelen houden een toegangsverbod geven voor een bepaalde periode.

Voor meer informatie over de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus kunt u kijken op www.facetridderkerk.nl/preventieve-maatregelen.

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud Met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal hebben ouderen én jongeren op zondag 26 juni mogen...

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West Vrijdag 1 juli wordt de film Mamma Mia getoond in het Wijkcentrum West. De aanvang is 13.30 uur en...

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord De Cultuur Camping is dé plek waar u samenkomt om verschillende creatieve workshops te...

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn  Facet Ridderkerk organiseert in de zomervakantie vanaf maandag 11 juli 2022 verschillende...

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud Met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal hebben ouderen én jongeren op zondag 22 mei mogen...