Digitale yogales slaat aan

De digitale lessen van Facet slaan aan. Bijna 45 deelnemers volgen wekelijks de verschillende beweeglessen. Ook de lessen yoga en aangepaste yoga doen de mensen goed.

Zeker in deze donkere dagen kan iedereen wel een steuntje in de rug gebruiken om sombere gedachten, problemen met inslapen en concentratie of fysieke vermoeidheid te verlichten. Daarom verzorgt de ervaren yogadocent Mike Hartog iedere woensdag- en donderdagochtend een digitale yogales. Beide lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

Op donderdagochtend van 9.30 uur tot 10.30 uur bestaat de les uit een meditatieve oefening op de stoel, in combinatie met een ontspanningsoefening op de bank, op bed of op een yogamat. Dit zorgt voor een volledige ontspanning van het lichaam en ruimte en rust in het hoofd.

Beweeglessen

De kosten voor alle digitale lessen zijn € 10,00 per maand. De deelnemersbijdrage wordt aan het einde van de maand geïncasseerd. Als u zich opgeeft, ontvangt u enkele dagen voor de les een mail met een link. Bent u niet handig met de computer en internet, dan heeft Facet een 10-punten stappenplan gemaakt. Uiteraard kunnen medewerkers van Facet u ook telefonisch ondersteunen.

Heeft u belangstelling om mee te doen met de digitale lessen van Facet? Download dan het aanmeldformulier op de website www.facetridderkerk.nl of stuur een e-mail naar . Voor meer vragen kunt u contact opnemen met Jesper Lagendijk van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350.

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...