Dagje uit voor jong en oud

Met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal hebben ouderen én jongeren op zondag 26 juni mogen genieten van een dagje uit naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Ouderen- en jongerenwerkers van Facet Ridderkerk hebben hun krachten gebundeld om deze dag te realiseren.

Het uitje voor jong en oud bij Diergaarde Blijdorp was zeer geslaagd. Het was een zonnige dag met goed gezelschap en genoeg bezienswaardigheden. In de ochtend heeft iedereen eerst genoten van koffie/thee en een heerlijk stuk gebak. Daarna hebben we een gedeelte van het schitterende park bezocht. In de middag is er uitgebreid geluncht in restaurant de Lepelaar. Na de lunch werd de wandeling in het park vervolgd. Zo kon iedereen de dieren bekijken die hij/zij graag wilde zien.

Een groep van 6 jongeren heeft de gehele dag geholpen om de ouderen een onvergetelijke dag te bezorgen. De interactie tussen de jongeren en ouderen was mooi om te zien. De jongeren en ouderen hebben genoten van de mooie gesprekken die onderling plaatsvonden tijdens het wandelen in Diergaarde Blijdorp en in het restaurant de Lepelaar. Ook de ouderen onderling hebben het gezellig gehad met elkaar en er zijn wellicht nieuwe vriendschappen ontstaan.

Het was een geslaagde dag voor iedereen met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal.

Breimiddag in Wijkcentrum West

Breimiddag in Wijkcentrum West

Breimiddag in Wijkcentrum West Op vrijdag 8 maart is er een breimiddag in Wijkcentrum West, Boksdoornstraat 80 van...

Ladies Night in De Loods

Ladies Night in De Loods

Ladies Night in De Loods Op zaterdag 9 maart organiseert De Loods een Ladies Night in het kader van Nationale...