Laatste update: maandag 17 januari om 15.00 uur

De Rijksoverheid heeft op 14 januari versoepelingen aangekondigd. Wij houden ons aan alle voorzorgsmaatregelen van de Rijksoverheid en roepen u op dat ook te doen, ook wanneer u al gevaccineerd bent. 

Basisregels 

Wij roepen iedereen op om 1,5 afstand te houden wanneer er niet om een coronatoegangsbewijs (QR-code) wordt gevraagd. Ook handen wassen, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog, thuis blijven en testen bij klachten blijven in stand.

Openingstijden en contact

Ons kantoor aan de Schoutstraat 5 is van maandag t/m donderdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Op vrijdag is het kantoor geopend van 8.30 tot 12.30 uur.

Wijkcentrum West en Wijkvoorzieningencentrum Bolnes zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur voor bezoekers van de inloop en ontmoetingactiviteiten op het gebied van sport en kunst- en cultuurbeoefening. Het Krajicek Court in Bolnes en Cruyff Court in Slikkerveer zijn overdag en ’s avonds geopend. 

De jongerensozen blijven geopend volgens de huidige openingstijden. De Loods is geopend voor (job)coaching, huiswerkbegeleiding en sport- en cultuurbeoefeningsactiviteiten.

Activiteiten voor kinderen jonger dan 18

Sporten mag weer zowel binnen als buiten. Dat betekent dat onze sport- en beweegactiviteiten weer plaats mogen vinden. Daarnaast mogen ook cultuurbeoefeningsactiviteiten weer plaatsvinden. Alle overige activiteiten kunnen helaas nog niet georganiseerd worden.

Activiteiten voor volwassenen (18 jaar en ouder)

Sportactiviteiten en cultuurbeoefeningsactiviteiten kunnen weer plaatsvinden. Overige activiteiten kunnen helaas nog niet doorgaan, m.u.v. online activiteiten. 

Spreekuren, zoals de Belastingservice, Ridderkerk Langer Gezond en Formulierenbrigade, gaan door.

Coronatoegangsbewijs 

Vanaf 6 november geldt het coronatoegangsbewijs (QR-code) op meerdere plekken. In onze wijkcentra en in De Loods is het coronatoegangsbewijs verplicht op momenten dat onze horeca geopend is.

Mondkapjes

Vanaf 6 november zijn mondkapjes verplicht bij activiteiten, maar ook op locaties waar wij niet om een coronatoegangsbewijs vragen, zoals in De Loods, de jongerensozen en ook op onze kantoren aan de Schoutstraat 1c en Schoutstraat 5. Wanneer u in beweging bent, verzoeken wij u het mondkapje te dragen. Het mondkapje mag af wanneer u een vaste zitplaats hebt. 

Hulp nodig bij het aanvragen van een coronatoegangsbewijs? 

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een (papieren) coronacheckbewijs? Dan kunnen wij u hierbij helpen. Bel naar 0180 – 432 350 of kom langs op ons kantoor aan de Schoutstraat 5. Uw aanvraag wordt door onze formulierenbrigade opgepakt. 

We zijn bereikbaar! 

Wij roepen nog steeds iedereen op om naar elkaar om te blijven kijken. Dat blijven wij ook doen. Onze medewerkers blijven bereikbaar. 

Wij blijven alert op berichtgeving en richtlijnen van de Rijksoverheid. We zullen besluitvorming wanneer nodig hiernaar aanpassen en hierover tijdig onze netwerken informeren. 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via of 0180 – 432 350.