Preventieve maatregelen omtrent coronavirus

Laatste update: vrijdag 4 juni om 11.00 uur

Na de versoepelingen van de maatregelen in de strijd tegen verspreiding van het coronavirus die zijn afgekondigd door de Rijksoverheid, opent ook Facet Ridderkerk voorzichtig haar accommodaties. Vanaf woensdag 9 juni zijn bezoekers van de wijkvoorzieningencentra weer welkom tijdens de inloop en activiteiten en is de balie van het kantoor aan de Schoutstraat 5 geopend voor bezoekers. Ook De Loods en de jongerensozen zijn vanaf deze datum weer geopend.

Voorzorgsmaatregelen

Alle voorzorgsmaatregelen van de Rijksoverheid blijven in tact, zoals 1,5 meter afstand houden, looproutes, een gezondheidscheck en registratie in alle accommodaties, het dragen van een mondkapje wanneer je in beweging bent. In alle accommodaties zijn maximaal 50 personen toegestaan.

Activiteiten

Wij organiseren vanaf 9 juni weer binnen en buiten ontmoetingsactiviteiten, scholing, sportieve en culturele activiteiten voor alle leeftijden. Ook kunt u weer bij ons terecht voor service- en gemaksdiensten en starten de spreekuren weer.

Openstelling wijkcentra

Wijkcentrum West en WVC Bolnes zijn vanaf 9 juni geopend voor bezoekers van de inloop. Ook de horeca is dan geopend en er worden weer activiteiten georganiseerd. Let op: het is alleen mogelijk om contactloos (met pin) te betalen. Het dragen van een mondkapje is verplicht wanneer men in beweging is.

• Bij binnenkomst worden bezoekers gevraagd zich te registreren en een mondkapje op te zetten. Wanneer de vaste plek is bereikt, mag het mondkapje af. Zodra er wordt bewogen moet het mondkapje weer op
  • Wie zich niet wil registreren en/of weigert een mondkapje te dragen, heeft geen toegang.
  • Het mondkapje dient u zelf mee te nemen.
  • U houdt zich aan de hygiëneregels van de Rijksoverheid.

Let op: als u zich niet aan de maatregelen van de Rijksoverheid en Facet Ridderkerk houdt, behouden wij ons het recht voor om u te verwijderen uit onze accommodatie. U krijgt dan een toegangsverbod voor een bepaalde periode.

Opening kantoor Schoutstraat 5

De baliemedewerkers van Facet Ridderkerk staan vanaf 9 juni weer klaar voor mensen met dringende vragenFacet roept nog steeds iedereen op om zo veel telefonisch contact op te nemen via 0180 – 432 350. U kunt uw vragen stellen aan de baliemedewerkers en wordt teruggebeld om een afspraak te maken.

Buurtsportlocaties

Op de buurtsportlocaties in Bolnes en Slikkerveer zijn beheerders aanwezig. Er is toezicht en de sport- en speluitleen in Bolnes is geopend op maandag en dinsdag van 11.30 tot 19.00 uur en donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11.30 tot 20.00 uur en in Slikkerveer op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11.00 tot 20.00 uur.

Houd onze Facebookpagina @FacetRidderkerk en Instagram @JongRidderkerk in de gaten voor het laatste nieuws over activiteiten.

Algemene maatregelen

Wij verwachten dat onze klanten en bezoekers zich houden aan de richtlijnen van de Rijksoverheid en Facet.

We zijn bereikbaar!

Wij roepen nog steeds iedereen op om naar elkaar om te blijven kijken. Dat blijven wij ook doen. Onze medewerkers blijven bereikbaar.

Wij blijven alert op berichtgeving en richtlijnen van de Rijksoverheid. We zullen besluitvorming wanneer nodig hiernaar aanpassen en hierover tijdig onze netwerken informeren.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via of 0180 – 432 350.