Preventieve maatregelen omtrent coronavirus

Laatste update: maandag 27 september om 17.00 uur

De Rijksoverheid heeft op 14 september aangekondigd maatregelen te versoepelen. Deze versoepelingen gelden vanaf 25 september. Wij houden ons aan alle voorzorgsmaatregelen van de Rijksoverheid en roepen u op dat ook te doen, ook als u al gevaccineerd bent.

Basisregels

De basisregel ‘verplicht 1,5 meter afstand houden’ is veranderd in een dringend advies om anderhalve meter afstand te houden. Ook handen wassen, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog, thuis blijven en testen bij klachten blijven in stand.

Activiteiten en coronatoegangsbewijzen

Voor deelname aan onze (buiten)activiteiten is geen coronatoegangsbewijs nodig. Voor activiteiten die wij samen met partners organiseren geldt dat u de regels van die partner op dient te volgen. Wij proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren voorafgaand aan een activiteit.

Accommodaties en coronatoegangsbewijzen

Wijkcentrum West, WVC Bolnes en onze jongerensozen zijn vanaf 9 juni weer geopend voor activiteiten en bezoekers van de inloop. Wij hebben besloten in alle accommodaties de horeca te sluiten. Consumpties zijn verkrijgbaar in de automaten. Dit houdt in dat Facet – tot nader bericht – niet vraagt om een Coronapas.

Hulp nodig bij het aanvragen van een coronacheckbewijs?

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een (papieren) coronacheckbewijs? Dan kunnen wij u hierbij helpen. Bel naar 0180 – 432 350 of kom langs op ons kantoor aan de Schoutstraat 5. Uw aanvraag wordt door onze formulierenbrigade opgepakt.

We zijn bereikbaar!

Wij roepen nog steeds iedereen op om naar elkaar om te blijven kijken. Dat blijven wij ook doen. Onze medewerkers blijven bereikbaar.

Wij blijven alert op berichtgeving en richtlijnen van de Rijksoverheid. We zullen besluitvorming wanneer nodig hiernaar aanpassen en hierover tijdig onze netwerken informeren.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via of 0180 – 432 350.