Contact

Wil je met ons in contact komen? Je bent van harte welkom op onze locaties. Ons kantoor aan de Schoutstraat 5 is ons klantcontactcentrum en informatiepunt. Het kantoor is geopend op maandag t/m donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur. We hebben ook een kantoor aan de Schoutstraat 1c. Dit kantoor is geopend tijdens kantoortijden. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0180 – 432 350.

Toegankelijkheid

Iedereen kan en mag meedoen! Heeft u moeite met het lezen van onze teksten op de website, flyers, nieuwsbrieven, krantenartikelen of ander drukwerk? Dan kunt u bij onze receptie terecht voor ondersteuning. Onze collega’s sturen u een tekst in een groter lettertype toe per e-mail of printen deze voor u. 

Al onze accommodaties zijn toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Routebeschrijving

Klik hier om de kortste route naar Facet Ridderkerk te vinden.

Openbaar vervoer

Ons kantoor is ook te bereiken met het openbaar vervoer. Voor een reisadvies kun je terecht bij 9292 OV-reisinformatie, telefoon: 0900-9292 (€ 0,90 p.m.) of plan je reis op 9292.nl.

Jouw mening

Heb je een klacht, melding, idee of compliment? Laat het ons weten! Wij horen graag je mening over onze dienstverlening, accommodaties en activiteiten. We streven ernaar je binnen 3 werkdagen te antwoorden over de status van je reactie.