Kom Erbij: Buurtsoep!

Kom een lekker ‘bakkie soep’ halen op 1,5 meter afstand. Op twee plekken in Ridderkerk staan 100 buurtsoepjes klaar voor wijkbewoners; woensdag 7 oktober in Winkelcentrum De Werf en op donderdag 8 oktober in Winkelcentrum Vlietplein. Je bent welkom van 11.30 tot 13.00 uur. Geniet van het soepje, de sfeer en het contact: dus Kom Erbij.

Ook dit jaar verzorgen de sociaal makelaars (voorheen opbouwwerk) van Facet Ridderkerk in de Week tegen Eenzaamheid activiteiten. Dit jaar in samenwerking met buurtgenoten Nasrin, Shahla en Bea van de wijken Drievliet en Bolnes. Op het menu staat dit jaar een lekker exotisch soepje en lekkere zoetigheden voor bij de koffie of thee.

Wanneer krijgt u een bakje soep? De sociaal makelaars hebben vrolijke gratis kaarten voor u meegenomen. U schrijft een kaart aan een persoon die volgens u een aardig kaartje verdient. Lever de kaart in en u krijgt van ons een bakje soep. De kaart wordt kosteloos voor u gepost. Het bakje soep kunt u mee naar huis nemen of weggeven, bijvoorbeeld aan uw buurman/vrouw. Vergeet niet de adresgegevens mee te nemen van de persoon aan wie u de kaart wilt sturen.

Let op: vanwege de coronamaatregelen houden we 1,5 meter afstand van elkaar.

Breimiddag in Wijkcentrum West

Breimiddag in Wijkcentrum West

Breimiddag in Wijkcentrum West Op vrijdag 8 maart is er een breimiddag in Wijkcentrum West, Boksdoornstraat 80 van...

Ladies Night in De Loods

Ladies Night in De Loods

Ladies Night in De Loods Op zaterdag 9 maart organiseert De Loods een Ladies Night in het kader van Nationale...