Kom Erbij: Buurtsoep!

Kom een lekker ‘bakkie soep’ halen op 1,5 meter afstand. Op twee plekken in Ridderkerk staan 100 buurtsoepjes klaar voor wijkbewoners; woensdag 7 oktober in Winkelcentrum De Werf en op donderdag 8 oktober in Winkelcentrum Vlietplein. Je bent welkom van 11.30 tot 13.00 uur. Geniet van het soepje, de sfeer en het contact: dus Kom Erbij.

Ook dit jaar verzorgen de sociaal makelaars (voorheen opbouwwerk) van Facet Ridderkerk in de Week tegen Eenzaamheid activiteiten. Dit jaar in samenwerking met buurtgenoten Nasrin, Shahla en Bea van de wijken Drievliet en Bolnes. Op het menu staat dit jaar een lekker exotisch soepje en lekkere zoetigheden voor bij de koffie of thee.

Wanneer krijgt u een bakje soep? De sociaal makelaars hebben vrolijke gratis kaarten voor u meegenomen. U schrijft een kaart aan een persoon die volgens u een aardig kaartje verdient. Lever de kaart in en u krijgt van ons een bakje soep. De kaart wordt kosteloos voor u gepost. Het bakje soep kunt u mee naar huis nemen of weggeven, bijvoorbeeld aan uw buurman/vrouw. Vergeet niet de adresgegevens mee te nemen van de persoon aan wie u de kaart wilt sturen.

Let op: vanwege de coronamaatregelen houden we 1,5 meter afstand van elkaar.

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud Met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal hebben ouderen én jongeren op zondag 26 juni mogen...

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West Vrijdag 1 juli wordt de film Mamma Mia getoond in het Wijkcentrum West. De aanvang is 13.30 uur en...

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord De Cultuur Camping is dé plek waar u samenkomt om verschillende creatieve workshops te...

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn  Facet Ridderkerk organiseert in de zomervakantie vanaf maandag 11 juli 2022 verschillende...

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud Met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal hebben ouderen én jongeren op zondag 22 mei mogen...