Breimiddag in Wijkcentrum West, Boksdoornstraat 80

Vrijdag 12 april is er weer een breimiddag van 13:30 tot 15:30 uur. Deelname kost € 3,- en koffie met wat lekkers is hierbij inbegrepen. Deze breiclub is er voor gezelligheid, maar levert ook een bijdrage aan het goede doel Stichting “Draagt Elkanders Lasten”. Deze stichting zet zich in voor de armen en kansarmen, in met name Oost-Europa. U kunt uiteraard uw eigen wol gebruiken om voor uzelf te breien, maar weet dat een deel van uw bijdrage ook naar het goede doel gaat.

Aanmelden is niet nodig, dus kom gerust langs om te kijken en doe gezellig mee. Als u goede en hele bollen wol over heeft, zijn we daar heel blij mee.

We bieden iedere vrijdagmiddag een gevarieerd aanbod voor een gezellige middag, waarvan de kosten variëren tussen de € 2,50 en € 4,00.
Voor informatie over deze en/of andere activiteiten die door Facet Ridderkerk georganiseerd worden in Wijkcentrum West kunt u kijken op de website: www.facetridderkerk.nl of contact opnemen met sociaal werker ouderen Wendy Snel. Zij is te bereiken via 0180 – 432 350 of