Bingo in WVC Bolnes georganiseerd door Facet Ridderkerk

Facet Ridderkerk nodigt alle buurtbewoners die 65 jaar of ouder zijn uit om deel te nemen aan een gezellige bingomiddag in Wijkvoorzieningencentrum Bolnes (WVC Bolnes), gelegen aan Noordstraat 255a. Dit is een perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, oude bekenden weer te zien, plezier te hebben en fantastische prijzen te winnen.

Wanneer: Maandag 4 maart 2024
Zaal open om 13:00 uur, de bingo begint om 14:00 en duurt tot 16:00 uur.
Locatie: Wijkvoorzieningencentrum Bolnes (WVC Bolnes), Noordstraat 255a.

Tijdens deze bingomiddag worden acht spannende rondes gespeeld, waarbij in totaal zestien prijzen te winnen zijn. Onze gastvrouwen van Facet Ridderkerk heten u van harte welkom en zullen ervoor zorgen dat u zich direct thuis voelt.

Kosten: Het eerste bingoplankje kost slechts € 5,00 en is inclusief koffie/thee. De volgende plankjes zijn verkrijgbaar voor € 4,00 per stuk. Er zijn cadeaubonnen ter waarde van € 12,50 voor een volle kaart en € 5,00 voor het winnen van een figuurtje.

Dit is een geweldige kans om te genieten van een middag vol plezier en vriendschap in de buurt.

Voor meer informatie over deze bingomiddag en andere activiteiten georganiseerd door Facet Ridderkerk in het Wijkvoorzieningen Centrum Bolnes, kunt u contact opnemen met Jacqueline Revier, Sociaal Werker Ouderen, via telefoonnummer 0180 – 432 350 of per e-mail via .

U kunt ook onze website bezoeken op www.facetridderkerk.nl voor aanvullende informatie.
We kijken ernaar uit u te verwelkomen op maandag 4 maart voor een onvergetelijke bingomiddag in WVC Bolnes. Tot dan!