Bingo in Wijkcentrum West

Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 16 februari 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80 in Ridderkerk. Kom langs en doe mee met de bingo, maak een gezellig praatje met elkaar en leer andere buurtbewoners kennen. Iedereen is van harte welkom.

De bingomolen draait van 13:30 tot 15:30 uur. Er worden acht rondes gespeeld en er zijn zestien prijzen te winnen. U wordt ontvangen door de vrijwilligers van Facet Ridderkerk. Een bingoplankje kost € 4,00 per stuk. Bij het eerste plankje ontvangt u een kopje koffie of thee.

Wij zoeken nog mensen die het leuk vinden om na afloop even te helpen met opruimen, lijkt je dit wat? Meld je dan aan bij beheerder Regina.

Voor informatie over deze en/of andere activiteiten die door Facet Ridderkerk georganiseerd worden in Wijkcentrum West kunt u contact opnemen met Jacqueline Revier, Sociaal Werker Ouderen, via 0180 – 432 350 of of bezoek de website www.facetridderkerk.nl voor meer informatie.

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale filmmiddag georganiseerd voor de...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk Op zaterdag 24 februari a.s. vindt, van 9:30 tot 12:00 uur, het Repair Café Ridderkerk plaats....

Samen is leuker Ridderkerk!

Samen is leuker Ridderkerk!

Samen is leuker Ridderkerk! De eerste bijeenkomst ‘Samen is leuker Ridderkerk’ was een geslaagde bijeenkomst. Maar...