Bewegen tijdens De Gezondheidsbeurs

Vrijdag 22 maart is de ‘Fit op alle fronten’ Gezondheidsbeurs. Tijdens deze dag is er een leuk en gevarieerd beweegaanbod. De beurs richt zich op verschillende facetten van het ouder worden en één daarvan is bewegen.

Met het aanbieden van de verschillende beweegworkshops en- lessen willen wij geïnteresseerden laten zien wat de les precies inhoudt. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen, informatie te krijgen of aan te melden.

De mannen van Walking Football Ridderkerk geven een training uiteraard met een afsluitend wedstrijdje 5 x 5. Christa van Gent is aanwezig om te laten zien dat bewegen ook met behulp van een stoel kan. Dit is zeker interessant voor mensen die wat minder mobiel zijn. Inspanning en ontspanning liggen dicht bij elkaar. Yogadocent Mike Hartog zal twee verschillende yogalessen aanbieden. Altijd al benieuwd wat yoga voor u kan betekenen? Doe dan mee met één van deze lessen. Bent u een fitte oudere en wilt u werken aan uw conditie, kracht en uithoudingsvermogen? Kom dan een kijkje nemen bij de gymnastiekles van Elseline Kruithof. DansMee is populair en daarom ook aanwezig op de beurs. Er wordt bewogen op mooie muziek zonder ingewikkelde oefeningen. Een danspartner is niet nodig voor deze activiteit. Boksinstructeur Ron Andriessen geeft een bokstraining voor mensen met Parkinson. Parkinson en boksen, het lijkt een vreemde combinatie maar niets is minder waar. Parkinson Boksen is een activiteit die u niet mag missen.

Deze en nog vele andere workshops vinden plaats tijdens de ‘Fit op alle fronten’ Gezondheidsbeurs. Het evenement vindt plaats van 16:00 – 20:00 uur in het Gemini College aan de Sportlaan 16.

Interesse om aanwezig te zijn? Deelname is gratis en aanmelden kan bij Facet Ridderkerk via onze website, telefonisch via 0180 – 432 350 of per mail via .

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...