Bewegen naar (vrijwilliger)werk en Blizz Tandtechniek laten mensen weer stralen!

Pascal, eén van de oud-deelnemers van het project Bewegen naar (vrijwilligers)werk, heeft al jaren lang problemen met zijn gebit. Veel ontstekingen en pijn belemmerden hem bij zijn vrijwilligerswerk als conciërge bij basisschool de Fontein. Jacqueline Revier van Facet Ridderkerk overlegde met de directrice van OBS de Fontein, Caroline van Nieuwstraten, over dit probleem. Er werd contact opgenomen met Ruud Scheffers van Blizz Tandtechniek die aan de Margrietstraat 56 in Slikkerveer sinds enige tijd zijn nieuwe praktijk heeft.

Blizz Tandtechniek wil zich graag inzetten voor de minder bedeelde burger. “Hij was ook direct positief toen hem de vraag werd gesteld of hij iets voor Pascal kon betekenen. Hij zag de noodzaak in voor een prothese voor Pascal en zonder te wachten of hij dit vergoed zou krijgen heeft hij Pascal een week later geholpen en een prachtig gebit gegeven”, vertelt Jacqueline. Dit is bij Blizz Tandtechniek mogelijk omdat de technicus en tandarts onder één paraplu samenwerken. Hierdoor kunnen zij snel en accuraat werken. “Ook de ontstekingen en pijn zijn snel aanzienlijk verminderd waardoor Pascal het leven weer een stuk prettiger en stralend tegemoet kan zien en ook zijn vrijwilligerswerk als conciërge weer met veel plezier kan voortzetten. Bewegen naar (vrijwilligers)werk is dus niet alleen voor het zoeken naar een dagbesteding, maar helpt de deelnemers ook met andere problemen waar mogelijk.”

Voor meer informatie over het project kan iedereen contact opnemen met Jacqueline via . Meer informatie over Blizz Tandtechniek? Bekijk de website: www.blizz-tandtechniek.nl.

Zomerfestijn 2023

Zomerfestijn 2023

Zomerfestijn 2023 Ook dit jaar organiseren we weer het Zomerfestijn met heel veel diverse activiteiten voor de...

Welzijn op Recept Ridderkerk

Welzijn op Recept Ridderkerk

Welzijn op Recept Ridderkerk Welzijn op Recept Soms zit je niet lekker in je vel. Je hebt bijvoorbeeld hoofdpijn en je...

Wel koffie, geen geleuter

Wel koffie, geen geleuter

Wel koffie, geen geleuter Heeft u behoefte aan een goed gesprek samen met anderen? Wat is de zin van het leven? Bent u...