Beweeglessen bij Facet Ridderkerk

Wilt u fit en vitaal ouder worden en werken aan een gezondere leefstijl? Dan kan Facet Ridderkerk iets voor u betekenen. Facet heeft een uitgebreid volwassenen- en seniorensport programma met zo’n 30 verschillende lessen per week.

Welzijnsorganisatie Facet Ridderkerk biedt verschillende beweegactiviteiten aan voor volwassenen en senioren. In bijna alle wijken van Ridderkerk worden lessen zoals yoga, dans, conditiegym, seniorenfit en tennis aangeboden. Ook bieden wij aangepaste lessen aan zoals stoelyoga en stoelgym. Sommige lessen zijn geschikt voor beginners, andere lessen voor de meer gevorderde deelnemer. Naast het bewegen hechten wij veel waarde aan het sociale aspect. Het is belangrijk om zowel fysiek als mentaal bezig te zijn. Het ontmoeten van andere mensen speelt hierin een belangrijke rol.

De kosten liggen tussen de € 3,00 en € 5,00 per keer. Dit is afhankelijk van de tijdsduur van de les. Naast het bewegen beschikken wij ook over een leefstijlcoach. Heeft u vragen over voeding, slaap of stress dan kunt u voor gratis advies terecht bij Cathy van Es.

Alle lessen zijn te vinden op www.facetridderkerk.nl of in de folder. Wilt u lekker bewegen en werken aan een gezonde leefstijl? Neem dan contact op met Art van de Velde voor een gratis proefles via 0180 – 43 23 50 of mail

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...