Ben je ook op zoek naar vriendschap? ….. Samen = Leuker!

De Sociaal Makelaars van Facet Ridderkerk krijgen steeds meer vragen van bewoners die opzoek zijn naar gezelschap, vriendschap of een maatje. De Sociaal Makelaars hebben de WhatsApp-groep “Samen= Leuker” opgericht om bewoners op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te brengen. Voor ieder is vriendschap beschikbaar. Iedereen kan deelnemen. Van singels, alleenstaande met kinderen, als (echt)paren. Onderstaand een oproep namens een bewoner. Bewoner is aangesloten bij de WhatsApp-groep en is opzoek naar vriendschap.

Oproep:
Spontane man van 43 jaar, wil graag een vaste vriendschap opbouwen met een persoon in de leeftijd van 35 tot 50 jaar.
Ik ben een enorme honden liefhebber en heb zelf 3 honden. Het is fijn als de vriend of vriendin de liefde voor dieren deelt. Het liefst een vrijgezel. Naast wandelen met de honden, heb ik ook de passie voor koken. Culturele achtergrond, religie, man of vrouw maakt niet uit. Een klik hebben met elkaar is het allerbelangrijkste. Mijn leven is eenzaam ondanks dat ik veel familie heb. Behalve de honden heb ik nagenoeg geen maatje om samen wat gezelligs mee te ondernemen. In de regel zijn eenvoudige activiteiten voor mij voldoende, als het maar gezellig is. Ik ben aangesloten bij de WhatsApp-groep “Samen= Leuker” en dat is een mooie manier om mensen te leren kennen.

Geïnteresseerd in de oproep en of WhatsApp-groep? Mail of app met de Sociaal Makelaars van Facet Ridderkerk. E-mail of telefoonnummer 06-526 16 230.

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren in WVC West op vrijdag 2 augustus 2024! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk op zaterdag 27 juli van 9:30 – 12:00 uur vindt het Repair Café Ridderkerk plaats. Heeft u...

Mantelzorg gaat altijd door

Mantelzorg gaat altijd door

“Mantelzorg gaat altijd door” Facet Mantelzorg vraagt deze zomer speciale aandacht voor mantelzorgers die nadeel...

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken Kom en doe mee met onze muzikale seniorengroep! Heb je altijd al van muziek gehouden en speel je...

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop Zentangle is een kunstvorm waarbij een klein kunstwerk ontstaat door kleine, herhalende...