Back to the 80’s/90’s/00’s in De Loods!

Op zaterdag 24 februari aanstaande duikt De Loods weer terug in de tijd en worden de beste dansplaten van de jaren ‘80, ‘90 en 00’s (en ook een beetje tot nu) gedraaid. Van Michael Jackson tot Madonna, van Paul Elstak tot 2 Brothers on the 4th Floor. De beste hits komen allemaal voorbij!
Natuurlijk is ook de verlichte dansvloer weer aanwezig voor het echte discogevoel. Er is dus geen enkel excuus om deze avond stil te blijven staan!

De kaarten kun je online kopen via www.deloodsridderkerk.nl voor € 7,- (exclusief servicekosten). Aan de deur kost een kaartje € 10,-. De minimum leeftijd is 21 jaar.

Let op: Munten kunnen niet meer worden gekocht. Aan de bar kan alleen nog worden gepind. Reeds aangeschafte consumptiemunten kunnen nog wel ingeleverd worden t/m 1 juli 2024.

Samen is leuker Ridderkerk

Samen is leuker Ridderkerk

Sluit je gezellig aan bij ‘Samen is leuker Ridderkerk’! Ben je tussen de 27 en 67 jaar en op zoek naar buurtbewoners...

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 17 mei 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst Op dinsdag 21 mei organiseert Facet Ridderkerk een Digikoffer bijeenkomst. De Digikoffer is een...