Back to the 80’s/90’s/00’s in De Loods!

Op zaterdag 24 februari aanstaande duikt De Loods weer terug in de tijd en worden de beste dansplaten van de jaren ‘80, ‘90 en 00’s (en ook een beetje tot nu) gedraaid. Van Michael Jackson tot Madonna, van Paul Elstak tot 2 Brothers on the 4th Floor. De beste hits komen allemaal voorbij!
Natuurlijk is ook de verlichte dansvloer weer aanwezig voor het echte discogevoel. Er is dus geen enkel excuus om deze avond stil te blijven staan!

De kaarten kun je online kopen via www.deloodsridderkerk.nl voor € 7,- (exclusief servicekosten). Aan de deur kost een kaartje € 10,-. De minimum leeftijd is 21 jaar.

Let op: Munten kunnen niet meer worden gekocht. Aan de bar kan alleen nog worden gepind. Reeds aangeschafte consumptiemunten kunnen nog wel ingeleverd worden t/m 1 juli 2024.

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren in WVC West op vrijdag 2 augustus 2024! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk op zaterdag 27 juli van 9:30 – 12:00 uur vindt het Repair Café Ridderkerk plaats. Heeft u...

Mantelzorg gaat altijd door

Mantelzorg gaat altijd door

“Mantelzorg gaat altijd door” Facet Mantelzorg vraagt deze zomer speciale aandacht voor mantelzorgers die nadeel...

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken Kom en doe mee met onze muzikale seniorengroep! Heb je altijd al van muziek gehouden en speel je...

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop Zentangle is een kunstvorm waarbij een klein kunstwerk ontstaat door kleine, herhalende...