Jonge ambassadeurs aan de slag om eenzaamheid onder jeugd aan te pakken

Vanuit de aanpak eenzaamheid vanuit de gemeente Ridderkerk is het jongerenwerk van Facet Ridderkerk aan de slag gegaan om eenzaamheid onder de jeugd aan te pakken. Samen met een groep Ridderkerkse ambassadeurs gaan zij de komende periode diverse activiteiten organiseren en campagne voeren.

“Op vrijdag 16 juli organiseren wij van 15.00 tot 22.00 uur een activiteitendag: de mattie meeting”, zegt jongerenwerker Evina. “Deze dag is speciaal voor jongeren die zich wel eens eenzaam voelen, moeite hebben met contact leggen met leeftijdsgenoten of jongeren die graag meer vriendschappen zouden willen. We gaan deze dag lasergamen, outdoor escapen en we sluiten de dag af met een filmavond in de Hofzaal in het gemeentehuis.”

De mattie meeting is voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar. Erbij zijn? Meld je aan bij jongerenwerkers Aaron Broere via 06 – 55 95 62 85 of Evina Beekink via 06 – 14 32 74 03 of via Instagram: @JongRidderkerk.

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West Vrijdag 1 juli wordt de film Mamma Mia getoond in het Wijkcentrum West. De aanvang is 13.30 uur en...

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord De Cultuur Camping is dé plek waar u samenkomt om verschillende creatieve workshops te...

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn  Facet Ridderkerk organiseert in de zomervakantie vanaf maandag 11 juli 2022 verschillende...

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud Met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal hebben ouderen én jongeren op zondag 22 mei mogen...