Jonge ambassadeurs aan de slag om eenzaamheid onder jeugd aan te pakken

Vanuit de aanpak eenzaamheid vanuit de gemeente Ridderkerk is het jongerenwerk van Facet Ridderkerk aan de slag gegaan om eenzaamheid onder de jeugd aan te pakken. Samen met een groep Ridderkerkse ambassadeurs gaan zij de komende periode diverse activiteiten organiseren en campagne voeren.

“Op vrijdag 16 juli organiseren wij van 15.00 tot 22.00 uur een activiteitendag: de mattie meeting”, zegt jongerenwerker Evina. “Deze dag is speciaal voor jongeren die zich wel eens eenzaam voelen, moeite hebben met contact leggen met leeftijdsgenoten of jongeren die graag meer vriendschappen zouden willen. We gaan deze dag lasergamen, outdoor escapen en we sluiten de dag af met een filmavond in de Hofzaal in het gemeentehuis.”

De mattie meeting is voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar. Erbij zijn? Meld je aan bij jongerenwerkers Aaron Broere via 06 – 55 95 62 85 of Evina Beekink via 06 – 14 32 74 03 of via Instagram: @JongRidderkerk.

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale filmmiddag georganiseerd voor de...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk Op zaterdag 24 februari a.s. vindt, van 9:30 tot 12:00 uur, het Repair Café Ridderkerk plaats....

Samen is leuker Ridderkerk!

Samen is leuker Ridderkerk!

Samen is leuker Ridderkerk! De eerste bijeenkomst ‘Samen is leuker Ridderkerk’ was een geslaagde bijeenkomst. Maar...