Informatiebijeenkomst DigiKoffer

Op maandag 17 juni organiseert Ridderkerk Langer Gezond een bijeenkomst over de DigiKoffer. Met de DigiKoffer willen we inwoners enthousiast maken voor het gebruik van handige, slimme en innovatieve producten. Zo zorgen we ervoor dat inwoners langer veilig en met plezier thuis kunnen blijven wonen.

Maandagmiddag 17 juni is er tussen 14:00 – 16:00 uur een presentatie gericht op ouderen, mantelzorgers en andere belangstellenden die het leuk en interessant vinden om te komen. Er wordt verteld over het doel van de DigiKoffer en er wordt uitleg gegeven over de producten. Naast de uitleg over de producten is er ook tijd om met elkaar het gesprek aan te gaan en tips en adviezen te delen.

Er zitten ongeveer 24 producten in de koffer zoals een tandpastadispenser, automatische blikopener of sleutel zoeker. Alle producten ondersteunen inwoners bij het dagelijks handelen of de persoonlijke verzorging. Na de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen en producten te testen.

De locatie van de bijeenkomst is Trefpunt Oost, De Genestetstraat 2 in Ridderkerk. Toegang is gratis en aanmelden kan bij Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of per mail

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...