Ontmoetingen in WVC Bolnes

Anderen ontmoeten of er even tussenuit? Bezoek gezellige activiteiten van Facet Ridderkerk dicht bij huis in uw eigen wijk. Er zijn vele mogelijkheden in alle wijken van Ridderkerk. Van een bingo tot het drinken van een kopje koffie, kaarten maken, briemiddagen of een potje biljarten of klaverjassen. Mooie momenten om nieuwe contacten te leggen of om oude bekenden weer te zien.

Wijkcentrum Bolnes aan de Noordstraat 255a is er voor ontmoeting en leuke activiteiten. Iedere week is er op dinsdag en donderdag van 13:00 tot 16:00 uur de koffie-inloop. Op dinsdag kunnen bezoekers er breien, haken, rummikuppen en om de week kaarten maken tegen een kleine vergoeding. Op donderdag kunt u een potje sjoelen en/of andere spelletjes spelen. Liefhebbers van biljart kunnen in het wijkcentrum van maandag tot en met vrijdag tot 17:00 uur ook een potje biljarten. Het klaverjastoernooi is woensdag 27 maart beëindigd en het volgende toernooi start weer op woensdag 9 oktober 2024. De kosten voor deelname aan dit toernooi bedragen € 10,00 en u hoeft zich er niet eerder voor aan te melden.

Iedere eerste maandag van de maand is er een bingomiddag van 13:00 tot 16:00 uur. De kosten voor een plankje bedragen € 5,00 en een kopje koffie of thee is gratis. Aanmelden is niet nodig. Helaas is er in april geen bingo, maar 6 mei a.s. is de eerstvolgende bingo. Als bonus zullen we op maandag 3 juni een extra bingo draaien.
Nieuwsgierig? Loopt gerust binnen en doe gezellig mee of schuif lekker aan. Er zijn altijd enthousiaste vrijwilligers aanwezig die u wegwijs maken of neem contact op met Jacqueline Revier van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of .

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren in WVC West op vrijdag 2 augustus 2024! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk op zaterdag 27 juli van 9:30 – 12:00 uur vindt het Repair Café Ridderkerk plaats. Heeft u...

Mantelzorg gaat altijd door

Mantelzorg gaat altijd door

“Mantelzorg gaat altijd door” Facet Mantelzorg vraagt deze zomer speciale aandacht voor mantelzorgers die nadeel...

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken Kom en doe mee met onze muzikale seniorengroep! Heb je altijd al van muziek gehouden en speel je...

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop Zentangle is een kunstvorm waarbij een klein kunstwerk ontstaat door kleine, herhalende...