Jobcoaching evenement “Meet Your Future”

Op 27 november 2023 organiseerde de jongerencoaches van Facet Ridderkerk een speedsollicitatie-avond, als afsluiting van een aantal workshops waarbij jongeren handvatten kregen om beter te kunnen solliciteren.

Tijdens Meet Your Future kregen jongeren uit Ridderkerk de kans om zich te presenteren naar werkgevers uit de buurt, met als doel het opdoen van ervaring in het solliciteren. Dit deden ze door te pitchen en speedsollicitaties te voeren met werkgevers.
Jongerencoaches Aaron en Saif kijken terug op een geslaagde bijeenkomst en verheugen zich op de volgende jobcoaching evenementen, die vanaf nu elk kwartaal plaats zullen vinden.

Mochten er werknemers uit Ridderkerk enthousiast zijn geworden over het bovenstaande en wellicht in de toekomst iets willen betekenen voor jongeren uit de buurt of kent u een jongere die behoefte heeft aan een jobcoach? Dan komen we graag met u in contact via: of

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale filmmiddag georganiseerd voor de...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk Op zaterdag 24 februari a.s. vindt, van 9:30 tot 12:00 uur, het Repair Café Ridderkerk plaats....

Samen is leuker Ridderkerk!

Samen is leuker Ridderkerk!

Samen is leuker Ridderkerk! De eerste bijeenkomst ‘Samen is leuker Ridderkerk’ was een geslaagde bijeenkomst. Maar...